Gildia Komiksu (www.komiks.gildia.pl) > Komiksy europejskie

"Armada" co słychac?

<< < (12/13) > >>

Archelon:
Udzielając odpowiedzi na pytanie w tytule wątku.
Słychać o 19 tomie.
Premiera 21 września. Egmont pewnie wyda w 2017.

Thiago:
Zastanawiam się ile tą serię będą ciągnąć? Kiedyś dawno temu była mowa że po 10 albumie autorzy chcieli zakończyć serię ale widać jakie musi być ciśnienie wydawcy aby to ciągnąć i ciągnąć...

Feldkurat:
A ja marzę o integralach :(

Koalar:
Przeczytałem ci ja w małych odstępach czasu całą Armadę wydaną u nas i jest to dla mnie taki średniak. Nie za bardzo spodobała mi się Navis (bardziej mi przypomina rozkapryszoną smarkulę niż superagentkę). Mocno to naiwne czasami (Spoiler: pokażwpada na planetę i robi w trymiga rewolucję; albo człowiek, który normalnie nie ma szans w walce z niedźwiedziem, rozwala najbardziej śmiercionośne istoty w kosmosie; ale nie od dziś czytam komiksy, przymykam oko na takie rzeczy). Seria długo się rozkręca i najbardziej podobały mi się tomy w okolicach jak Spoiler: pokażKerhe-Dizzo zrobiła Navis w bambuko.
Krótkie formy w Kronikach Armady całkiem fajne.
Mimo wszystko przeczytam kolejne przygody Navis, jeśli się u nas ukażą. Z chęcią dowiedziałbym się, Spoiler: pokażco to za plastry na jej ciele.
Te wznowione tomy to po prostu wersje z kredowym papierem?

Archelon:

--- Cytat: Koalar w Wrzesień 04, 2016, 04:24:04 pm ---Te wznowione tomy to po prostu wersje z kredowym papierem?

--- Koniec cytatu ---

Tak. Tomy: 1 i 2 mają inne okładki.

Kroniki Armady to seria licząca obecnie 6 tomów.
Istnieje seria Navis, która dotyczy dzieciństwa głównej bohaterki (5 tomów, zakończona).
Dodatkowo powstał pierwszy album kolejnego cyklu pobocznego. Jeśli dobrze pamiętam akcja dzieje się między 2 i 3 albumem serii "matki". Przyjemnie rysowany. Kilka plansz:
http://www.bdgest.com/preview-1505-BD-sillage-premieres-armes-esprit-d-equipe.html?_ga=1.210791445.1047103542.1468320858

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej