Gildia Komiksu (www.komiks.gildia.pl) > Komiksy polskie

Kajtek i Koko

<< < (17/18) > >>

bluebeery:

--- Cytat: Nawimar w Marzec 17, 2017, 09:19:43 pm ---Chyba wszystko co było do wydania już opublikowali. Szkoda tylko, że nie wchodzą we wspominany kolor.

--- Koniec cytatu ---
Nie traćmy nadziei. Być może Egmont w przyszłości zdecyduje się na kolor. Przecież Christa to komiksowa żyła złota. ;)

TePe:
Zwłaszcza, że kilka tomów już posiada kolory.

Feldkurat:
I mnie to by strasznie ucieszyło. Ja chyba Kajtka i Koka znam wyłącznie w kolorze, nie przypominam sobie, żebym czytał to w czerni i bieli i właśnie dlatego nigdy nie zdecydowałem się na zakup wydań Egmontu. Nie cierpię czarno-białych komiksów (filmów zresztą też...). I bardzo mi brakuje tego w mojej kolekcji :)

turucorp:

--- Cytat: Feldkurat w Marzec 23, 2017, 02:16:25 pm --- Nie cierpię czarno-białych komiksów (filmów zresztą też...).

--- Koniec cytatu ---

A jak z ksiazkami? O_o'

greg0:
Ja to jestem taki roszczeniowy , że gdyby Kajtek i Koko był wydany w kolorze to żądałbym wydania w oryginalnej czerni i bieli.
Gdyby Kajtek i Koko był wydany w czeni i bieli - domagałbym się wydania w kolorze.
Jeśli Egmont wyda Kajtka i Koka w kolorze to i tak nie będę zadowolony bo wydadzą na miękko a ja chcę na twardo.
Będzie na twardo -to pewnie w układzie pionowym .
A ja chcę w poziomym.
Będzie w poziomie - to pewnie w pojedyńczych.
A przecież mają być w integralu - na kredzie.
Po co kreda . Christa lepszy w ofsecie.
...
Wydawcy to zło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej