Gildia Gier Bitewnych (www.bitewniaki.gildia.pl) > Forum Rozpisek

[wfb] 2k bretka Kingi :)

<< < (2/7) > >>

Vallarr:

--- Cytat: "mizeroth" ---hmmmm wiesz jak dla mnie szkoda troche tak sztandaru armii marnowac.jak sie da to wez mu zaloz valorous banner i do realmow.wziales questingow hmmm dziwne ja bym wolal graili ale wszyscy wiedza ze graile sa drodzy.wiesz jeszcze jedno daj jeszcze sztandarowemu virtue of duty a realmom sztandar i war banner.lordowi sadze oplaca sie dac armour of agilulf ,morningstar of fracasse i virtue of knighly temper ale jak znam zycie zaraz mnie zjada ze jakie itemy i syf.
--- Koniec cytatu ---

nie , zjada Cie za to , ze nawet nie pomyslales nad tym co piszesz i nie przeczytales poprzednich - az 4 - postow.
bsb marnuje sie jak ma tylko szmate jakas trzymac - 3at z sila 4 a z sila 6 to imho drastyczna roznica ;)
qestow mam i grali tez mam
sztamdarowemu nie dam virtue of duty bo ma ja paladyn
dlaczego realmi nie maja sztandaru i nie ma warbannera juz pisalem wyzej.
konfiguracja lorda - tu akurat piszesz nawet z sensem , ale szczerze powiedzawszy uwazam ta kombinacje za silniejsza :P

Dzwonsson:
sry.patrzylem tylko na pierwowzor.ale zmien z te duty.daj ja bsb a nie palkowi.IMO lepiej jest gdy BSb nosi szmate jakas porzadna i daje jakies bonus niz gdy sie leje lepiej.wiesz ja gralem asekuracujnie czyli realmi+wb+bsb+duty+valorous i wtedy mialem na wiezdzzie +5 do Cr wiesz i zwykle jeszcze przewaga i kilku zabitch.

JJ:
Szerzyłem off-top, słusznie mnie napomniałes :oops: ...Lato.... ;)

Ale BŁAGAM!!!!

DUŻE LITERY PO KROPCE.Inaczej nie da się czytać....BłAGAM!!

Vallarr:

--- Cytat: "mizeroth" ---sry.patrzylem tylko na pierwowzor.ale zmien z te duty.daj ja bsb a nie palkowi.IMO lepiej jest gdy BSb nosi szmate jakas porzadna i daje jakies bonus niz gdy sie leje lepiej.wiesz ja gralem asekuracujnie czyli realmi+wb+bsb+duty+valorous i wtedy mialem na wiezdzzie +5 do Cr wiesz i zwykle jeszcze przewaga i kilku zabitch.
--- Koniec cytatu ---

to ja wole miec static CR na +3,+4 i wieksze lance/wiecej lanc ;) dodatkowo strata takiego kloca bardzo boli , to razem ponad 600 pkt w plecy wychodzi :)

Dzwonsson:
ale przegiales....klocek 8 realmow FCG+war banner+BSB+valorous banner+virtue of duty=390pts a nie 600 :D Wiec jak widać jakoś specjalnie drogie to to nie jest(Breta zlozylem kiedys klocek warty jakies 1300pts[i tak tym nie gralem]).IMO sie opłaca coś takiego wystawić ale to jest kwestia taktyki jaką się obiera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej