Gildia Gier Komputerowych (http://www.gry.gildia.pl) > Teamspeak-GGK

Sprzęt - Helpdesk

<< < (153/154) > >>

Wilk Stepowy:
Szukam w miarę dobrych słuchawek z mikrofonem. Mikrofon ma być dodatkiem, a słuchawki mają przede wszystkim być dobre. Przedział cenowy 200-300 PLN.

No nic, miałem mało czasu na zastanawianie się i wybrałem AKG GHS-1.

Coeniasty:
Gdyby nie brak kompa, to bym Ci polecił coś ;(

200-300 zł to Razer, Creative, Logitech (tutaj wątpię już), SteelSound.

Wilk Stepowy:
Wziąłem te AKGi i jest bardzo zadowolony - tak więc żadnej krzywdy sobie szczęśliwie nie zrobiłem ; )

Ijon Tichy:
BUMP !

Po sobotm, poźniejszym meczu wróciłem do laptopa, poruszyłem myszką żeby pozbyć się wygaszacza ekranu, ale okazało się że ekren "świeci" na tyle słabo, że cokolwiek (biały i inne jasne kolory) widać dopiero po wetknięciu nosa w ekran. (Wygląda jakby nie był podświetlony, pomaga lampa świecąca w ekran.)
Podłączyłem zewnętrzny ekran i po zabawach w ustawieniach (jasność itp nie pomagało) monitorów, karty graficznej i takiego laptopowego bajeru (klawisz "FN" + F5) monitor laptopa zświecił (Nawet skożystałem z przywracania systemu). (Wyglądało jakby właśnie FN+F5 pomogło.)
Niestety w niedzielę po włączeniu rano kompa problem wrócił. Próbowałem wszystko to co wcześniej, ale bez skutku (no, raz monitor mrugnoł jasno).
Nie wydaje mi się to istatne, ale tuż przed meczem zainstalowałem Haegemonię - przecena na gogu. :P

Skończyły mi się pomysły (ewentualnie chyab bym mógł rozkręcić i przeczyścić kompa, co? ) więc pytam na forum:
jest coś jeszcze czego warto spróbować? Czy iść do serwisu?

Ijon Tichy:
To dla zasady wyjaśnię co się stało:
padło podświetlenie w lapku - w serwisie wymienili, ale skasowali 200 zł + podatek...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej