Gildia Gier Bitewnych (www.bitewniaki.gildia.pl) > Mordheim
Mordheim PL
skolo:
Witam wszystkich ... ponownie.
Los tak chciał ze musiałem opuscic Gildie dosc szybko i czasu nawet nie bylo zeby sie pozegnac. Przepraszam wszystkich ze tak wyszlo i nie dalem znaka zycia. Oto jestem, ten sam Skolo, zalozyciel Gildii Mordheim :D
troche tylko starszy i z bagazem doswiadczeń :)
ahoy
Skavenblight:
Cześć skolo! Oj, kawał czasu Cię nie było, a trochę się tu pozmieniało.
Przede wszystkim, większość osób wyniosła się na inne forum. Czy to dobrze, czy źle - ocenisz sam.
Miło Cię widzieć po latach :shock: Nie spodziewaliśmy się, że jeszcze wrócisz.
@the best of IG, Kasztaniarz
Wasze uwagi są oczywiście cenne, ale obawiam się, że Talar jest uziemiony przez rodzinne życie i nigdy swego dzieła życia nie dokończy :( Chociaż, może ktoś inny zechce wziąć to brzemię na swoje barki. Jest tu jeszcze trochę do roboty.
skolo:
a co to za robota i w czym ja moglym pomoc?
Nie bylo mnie baardzo dlugo, ale jak to w zyciu i jak to powiedzial pewien klasyk
cos sie konczy, cos sie zaczyna...
Mieszkam teraz daleko od Polszy i z innej perspektywy obserwuje to cie sie w domu dzieje:) Poza tym brak czasu na jakiekolwiek hobbystyczne rzeczy spowodowal to ze zaprzestalem pisac. Z łezką w oku przypominaja mi sie pierwsze teksty ktore tlumaczylem i starania przebicia sie na glowna strone gildii ;-)
Chyba musze poczytac kto tu teraz rzadzi i co sie dzialo przez te ostatnie lata.
Co wogole slychac w Mordheim? Czy toto zyje? Plany wydawnicze?
the_one:
kope lat
co to jakieś powroty z zaświatów.
Natalia ma rację - nie mam już czasu na granie, tłumaczenie poprawianie itd. Teraz tylko pieluchy przewijam.
Ja swoją wersję aktualizuję i okazuje się że mam wersję z obrazkami :) (ale strasznie dużo waży więc nie wysyłałem).
Jak się wam nie chce w wordzie poprawić paru żeczy to sorry.
Może znajdę chwilę czasu i poprawie to i owo.
Pozdrawiam
faj3r:
--- Cytat: Skavenblight w Kwiecień 27, 2010, 11:33:43 pm ---większość osób wyniosła się na inne forum. Czy to dobrze, czy źle - ocenisz sam.
--- Koniec cytatu ---
gildia przynajmniej działa w każdej przeglądarce, a najmita niestety tylko w firefoxie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej