Autor Wątek: problem  (Przeczytany 1380 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aldean

problem
« dnia: Grudzień 23, 2005, 03:52:13 pm »
Co sie stanie jak wsadze w chariot chaos championa ktory jest deamonic(wypil chalice of chaos). Jak beda rozpatrywane brejki, i czy w ogole moge...

dzieki i pozdrawiam
ldean...pokryty cieniami Drzew...sluga Isildaa

Offline Manfred

problem
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 23, 2005, 04:25:22 pm »
wydaje mi się że jeżeli może chodź wwydaje mi się że tak to brejk jest taki jak mają demony a nie normalny
łamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą

gratuluje tym którzy popierają kampannie przeciw Arabom
http://www.lgic.org/en/Israel-terrorism-on-lebanon.htm

Offline Christos

problem
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 23, 2005, 07:15:20 pm »
Aldean zmien tytuł tematu zeby wiazal sie z problemem o ktory pytasz. I przeczytaj jakie sa zasady na tym forum (bodajze w temacie "Ksztalt forum")

A pozniej niech JJ wywali mój post (sorki ze bawie sie w niby-moderatora)
ttp://www.knightfight.pl/?ac=vid&vid=71017123

Offline mlepkows

problem
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 23, 2005, 08:00:03 pm »
Pytanie brzmi: jak testuje breja heros chaosu na demonic mouncie. Chyba tak, jakby był na zwkłym koniku. Wniosek jest taki, że 'mounted' heros (nie ważne na czym, chariot jest swojego rodzaju 'mountem') używa własnych zasad do breja. Problem w tym, co się dzieje, jeśli nie zda np. o 5. Chariot traci rany? Niemożliwe. Chariot ucieka? Też nie, bo to był test niestabilności a nie typowy brejk. Chariot po prostu zostaje? Mocne, nie? Unbreakeable chariot (na jedną rundę). Chyba należy olać analogie i kazać mu testować zwyczajnego brejka.

Maciek
igmar, Kaiser und Averland!

Offline SkaVen6

problem
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 23, 2005, 08:12:57 pm »
Nie mozna go wsadzic do rydwanu na smoka itd.
Direwolf hordes of chaos.
Jak doBrze pamietam.
eek & Destroy

Offline Kensiorek

problem
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 24, 2005, 05:45:09 am »
Q. What mounts can a character take if he has the Chalice of Chaos?

A. The character may ride on a Chaos Steed or a Daemon Steed, but
may not ride a Chariot or a Dragon of Chaos.
S. Anthony Reynolds - Warhammer Design Team (Online Q&A on the
Games Workshop Warhammer Forum)



jak widac tego nie ma w zasadach i pytanie czy uznajemy kompetencje pana Anthony Raynoldsa. Zjednej strony pisza ze bohater z chalisem jest deamonic ale nie na tyle zeby brac gifty a zdrugiej jest tak demoniczy ze nie moze jezdzic . Najdziwniejsze jest to ze pozwala pan Anthony brac Chaos steeda (przypomne zwierze mortalowe) a nie rydwan/smoka( rowniez mortalowe). Mi sie wydaje ze domuscil Chaos Steeda poniewaz pasuje mu to do zasad i nietrzeba sie zastanawiac natomiast z rydwanem i smokiem wymyslac juz mu sie nie chcialo i poprostu zabronil ( przypominam bez pomarcia zasad) > Daemonic Herald o statach zadziwiajaca podobnych do exalted championa chaosu jakos niemoze jezdzic na Chaos steedzie "dostepnym" dla wszystkich
a sprawą powina zajać sie LS ;)

 

anything