trawa

Autor Wątek: RUNY  (Przeczytany 8552 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gogol

RUNY
« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 12, 2006, 07:23:44 pm »
ZAPOCZĄTKOWAŁEM CHAOS !! CHAOS W NAJCZYSTSZEJ POSTACI BŁAHAHAHAHA !!!  :badgrin:  :badgrin:  :badgrin:  :badgrin:
ttp://www.infokladki24.iq.pl/print.php?type=A&item_id=12

Moje wiersze

Offline Kensiorek

RUNY
« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 13, 2006, 06:25:05 am »
Cytat: "Gogol"
ZAPOCZĄTKOWAŁEM CHAOS !! CHAOS W NAJCZYSTSZEJ POSTACI BŁAHAHAHAHA !!!  :badgrin:  :badgrin:  :badgrin:  :badgrin:
taaa koledzy Dwarfy napewno ci podziekuja :P Odpowiednia wypchana koperta juz wedruje do ludzi trzymajacych wladze na LS . Runy na maszynach sie zbanuje :) A zdanie "multiple runes has no effect" bedzie sie odnosilo do calego rurnieju :P
a sprawą powina zajać sie LS ;)

Offline kauczuk

RUNY
« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 13, 2006, 07:04:30 am »
ja sie zgadzam ze zdaniem szafy co do interpretacji tej zasady ale i wczesniej tak sadzilem i naprawde skoro w to logicy graja to wystarczylo sie chwile nad tym zastanowic i by czlowiek sam sobie odpowiedzial tylko i wylacznie na podstawie zasad z podrecznika co do combatow
a tak logicznie jalowy temat  8) bo ktos liczyl ze uda mu sie przegiac armie jakims malym kruczkiem jego wlasnej interpretacji
to wymyslil te beznadziejne podpisy? nosiciel wody co to kurna jest? co ja wietnamiec jestem? sic

Offline Baniak

RUNY
« Odpowiedź #33 dnia: Styczeń 13, 2006, 08:36:30 am »
Cytat: "kauczuk"
bo ktos liczyl ze uda mu sie przegiac armie

bo jak ktos nie zna odpowiedzi na wszystkie pytania to juz sie zapytac nie moze... SICK!!
swoja droga Dwarfy sa starsznie przegiete i CI wstretni przeginacze chca przeginac tą przegiętą armie!!! SICK!!!!  :roll:

Offline radek_nazgul

RUNY
« Odpowiedź #34 dnia: Styczeń 13, 2006, 09:29:37 am »
Cytat: "gimli182"

bo jak ktos nie zna odpowiedzi na wszystkie pytania to juz sie zapytac nie moze... SICK!!
swoja droga Dwarfy sa starsznie przegiete i CI wstretni przeginacze chca przeginac tą przegiętą armie!!! SICK!!!!  :roll:

Zaczynam dostrzegac syndrom "bitego krasnoluda". Kazda inna armia musi akceptowac interpretacje zasad ucinajace pewne manewry, poza dwarfami...
One sa takie biedne, male i pokrzywdzone...

Offline kauczuk

RUNY
« Odpowiedź #35 dnia: Styczeń 13, 2006, 10:00:27 am »
starozytna armia dlugobrodych i bez takich co przeginac chca niewiadomo po co, zgniata i tak wszystkich swoich wrogow  :D

pytac sie kazdy moze ale nie probowac naginac poprzez doszukiwanie sie kruczkow czy czegos tam innego dziwnego  :p
to wymyslil te beznadziejne podpisy? nosiciel wody co to kurna jest? co ja wietnamiec jestem? sic

Offline Baniak

RUNY
« Odpowiedź #36 dnia: Styczeń 13, 2006, 10:09:43 am »
Cytat: "radek_nazgul"

Zaczynam dostrzegac syndrom "bitego krasnoluda".
One sa takie biedne, male i pokrzywdzone...


... jak gdzies widziałes ze ktos narzekał na Krasnoludy... to proponuje wizyte u okulisty...  :roll:
jest nowy podrecznik, sa watpliwosci co do zasad... jest pytanie do nich...
a ja z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze kazde takie pytanie to proba przeginania, obchodzenie od zasad..tzw "syndrom "bitego krasnoluda""...

Offline Guldur

RUNY
« Odpowiedź #37 dnia: Styczeń 13, 2006, 12:34:27 pm »
no to jeszcze raz w formie rozwinietej
1. 10 dwarfow z runem podwajajacym US
2. 10 dwarfow z runem podwajajacym US + cos tam

3. 18 zlych wzbudzajacych feara

dwrafy przegrywaja CR - wedlug was mam wybrac ktory oddzial ma auto break a ktory rzuca na Ld? bo dla mnie oba moga korzystac z runu podwajajacego US!!

Offline Kensiorek

RUNY
« Odpowiedź #38 dnia: Styczeń 13, 2006, 12:45:41 pm »
Cytat: "Guldur"
no to jeszcze raz w formie rozwinietej
1. 10 dwarfow z runem podwajajacym US
2. 10 dwarfow z runem podwajajacym US + cos tam

3. 18 zlych wzbudzajacych feara

dwrafy przegrywaja CR - wedlug was mam wybrac ktory oddzial ma auto break a ktory rzuca na Ld? bo dla mnie oba moga korzystac z runu podwajajacego US!!


my liczymy CR z orinalnego posta 2 x 5 hammerersów vs. 17 warriorów nurgla.
a sprawą powina zajać sie LS ;)

Offline Guldur

RUNY
« Odpowiedź #39 dnia: Styczeń 13, 2006, 12:57:39 pm »
no tak ale w oryginale dla potrzeb liczenia kto dostaje +1 do CR to krasnoludy dostaja ten punkt co nie oznacza przeciez ze nie uciekaja bo tak czy inaczej dostaja outnumber and fear w plecy i oto mi chodzilo

Offline wojo

RUNY
« Odpowiedź #40 dnia: Styczeń 13, 2006, 01:45:36 pm »
Cytat: "Kensiorek"
Demony 17 do 15:)


Czyli tylko jeden regiment może podwoić swój US, bo "Multiples of ...", pomimo że runy te są na innych sztandarach i dotyczą innych oddziałów. Są tylko w jednym combacie. Tak?
epiej mieć Parkinosna i trochę wylać, niż Alzheimera i zapomnieć wypić.

Goł, goł pałer rendżers !!!

Offline Guldur

RUNY
« Odpowiedź #41 dnia: Styczeń 13, 2006, 02:37:47 pm »
nie  :!:
oba regimenty maja podwojony US

Offline wojo

RUNY
« Odpowiedź #42 dnia: Styczeń 13, 2006, 02:51:32 pm »
Zamotałem się i nic już tu nie łapię :?
Więc co oznaczała wypowiedź Kęsiorka: "Demony 17 do 15:)" ?
epiej mieć Parkinosna i trochę wylać, niż Alzheimera i zapomnieć wypić.

Goł, goł pałer rendżers !!!

Offline Guldur

RUNY
« Odpowiedź #43 dnia: Styczeń 13, 2006, 03:24:19 pm »
jest bledna - powinno byc
10 - 17 i 10 - 17
kazdy z regimentow w ten sposob przegrywa indywidualnie US i ucieka od feara a to co wtedy napisalem nizej czyli 20-17 to bylo liczenie US na potrzeby ustalenia bonusu do CR za outnumber

Offline wojo

RUNY
« Odpowiedź #44 dnia: Styczeń 13, 2006, 03:33:08 pm »
No to już wszystko jasne. Dzięki.
epiej mieć Parkinosna i trochę wylać, niż Alzheimera i zapomnieć wypić.

Goł, goł pałer rendżers !!!

 

anything