trawa

Autor Wątek: Heros na lataczu w regimencie skirmishu  (Przeczytany 799 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pingus

Heros na lataczu w regimencie skirmishu
« dnia: Luty 07, 2006, 08:18:12 pm »
Teoretyczna sytuacja BSB na orle do wardancerów dołaczony:
1. Czy mogę? ;)
2. Czy widzi 360 na zasadzie "jeden model z oddziału widzi to widzi cały oddział"? Chodzi o potrzebę wyszarżowania
3. Czy w momencie wyszarżowania jest immune to psychology czy już nie?
Góralska teoria poznania mówi, że są trzy prawdy: Świenta prowda, Tyż prowda i Gówno prowda." - Józef Tischner.

Offline pingus

Heros na lataczu w regimencie skirmishu
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 07, 2006, 08:23:52 pm »
Sam sobie odpowiem:
<Stachu> 'A character on foot can join a skirmishing unit and fight with it. No other characters (mounted, riding in chariots, etc) can join skirmishing units' s. 116 Big Red Book

Przepraszam, kłódeczka. :)
Góralska teoria poznania mówi, że są trzy prawdy: Świenta prowda, Tyż prowda i Gówno prowda." - Józef Tischner.

JJ

  • Gość
Heros na lataczu w regimencie skirmishu
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 07, 2006, 08:29:35 pm »
No... Troszkę mnie ten tytuł zszokował...