trawa

Autor Wątek: detachmenty - Imperium  (Przeczytany 923 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grimgor Ironhide

detachmenty - Imperium
« dnia: Luty 16, 2006, 05:12:10 pm »
mam pytanie (jak zwykle) bo griffon standar ma zasade że jednostka która go ma nie może pursowac ale czy detachmenty spierające greatswordów moga gonic przeciwnika z góry dziękuje i pozdrawiam

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!!!!!!!!!!!
ie ma power gamerskich armi...
istnieją tylko power gamerzy :p

Offline MariuszGGG

detachmenty - Imperium
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 18, 2006, 11:53:25 pm »
Mogą.
na jest czernią i bielą
Ona jest miłością i nadzieją
Ona jest ostatnią bogów wybranką
Moją kochanką...

a kwadrat + b kwadrat = sex