Autor Wątek: Slayerzy i Strolla'z Rune  (Przeczytany 805 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ghaundan Zauviir

Slayerzy i Strolla'z Rune
« dnia: Luty 14, 2006, 08:50:28 pm »
Czy jak mamy tą runę w armi Slayerów to znaczy, ze jednostki 12 cali od tego sztandaru najpierw marszują sobie a potem idą 2d6 do przodu z Look Snorri Trolls czy cos takiego ? :)

Shino

  • Gość
Slayerzy i Strolla'z Rune
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 14, 2006, 08:54:40 pm »
nie na pocatku wybierasz co chcesz uzyc. to albo to...

Offline Ghaundan Zauviir

Slayerzy i Strolla'z Rune
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2006, 10:00:54 am »
Wybacz, ze tak troche zwatpie w to co napisales, ale to sa raczej dwie rozne zasady. Jest o tym w jakims Q&A napisane albo gdzies ? Bo w sumie marsz w 12 calach i 2d6 do produ wszystko to nie jest to samo.

Shino

  • Gość
Slayerzy i Strolla'z Rune
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 15, 2006, 11:25:10 am »

 

anything