Autor Wątek: Impact hits vs Salamander Hunting Pack  (Przeczytany 1795 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zafael

Impact hits vs Salamander Hunting Pack
« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 10, 2006, 10:16:21 am »
Cytat: "Shino"
rules are rules... juz w faqach bylo, ze nie mozna targetowac charactera imactami chyba, ze jest jedyny w btb... (a jak jest na monsterze to tylko w dol)...


ok zasady to zasady czyli w przypadku 1heros i 1 chempion - nikt nie dostaje bo tworzą oddział - nie sa razem - uściślenie - tak sie w tym lubujecie - usensownijcie i to!!

troszeczkę utrudnię bo powyższy przykład mozna jeszcze potraktować losowo ale :

rydwan:
heros/chempion
zwykły

nie można atakować kogos kogo nie stykamy - czyli zwykłego- nie mozemy tez wybrać impactów pomiędzy chempionem i herosem bo tworzą oddział w ktorym są zwykli wojownicy - jak wiadomo nie mogą przechodzić ataki przez Chempiona, bo sami to uściśliliście  :roll: to kto sie pytam obrywa??
quote="b_sk"]
Cytat: "Tomash"
Z bitewniaków się nie wyrasta. Wpadnijcie kiedyś na turniej 40k i spróbujcie odgadnąć średnią wieku :)
Wiesz, po osiemdziesiątce ludzie dziecinnieją to mogą w 40k grać.  ;)[/quote]

Shino

  • Gość
Impact hits vs Salamander Hunting Pack
« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 10, 2006, 10:36:53 am »
1 hero i 1 champion --> impacty ida po unicie.. czyli po championie (ktory nie jest characterem...)


1 hero i 1 champion za nimi zwyklak --> tak samo...

Offline Zafael

Impact hits vs Salamander Hunting Pack
« Odpowiedź #17 dnia: Kwiecień 10, 2006, 10:54:35 am »
Cytat: "Shino"
1 hero i 1 champion --> impacty ida po unicie.. czyli po championie (ktory nie jest characterem...)


1 hero i 1 champion za nimi zwyklak --> tak samo...


a jak zrobiono uścislenie, ze po Chempionie nie przechodzą ataki?

z jednej strony mamy zasade -
nie mozna celowac w chempiona i herosa

następnie
nie mozna celowac w zwykłego przez chempiona bo nie jest w walce

obie zasady sie nawzajem wykluczają

na koniec w kogo idą impacty - która zasada jest ważniejsza (gdzie to jest napisane!!)- dot. herosa czy chmpiona w oddziale czy uściślenie sedziowskie znosimy i można przez chempiona zabić zwyklego....
quote="b_sk"]
Cytat: "Tomash"
Z bitewniaków się nie wyrasta. Wpadnijcie kiedyś na turniej 40k i spróbujcie odgadnąć średnią wieku :)
Wiesz, po osiemdziesiątce ludzie dziecinnieją to mogą w 40k grać.  ;)[/quote]

Offline Niedziel

Impact hits vs Salamander Hunting Pack
« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 11, 2006, 03:56:09 pm »
a czemu niby nie mozna bic w championa?
nie mozesz impactami ranic herosow!
Champion nim nie jest!
Prawdziwy Legionista nigdy nie ma kaca!
Prawdziwy Legionista budzi sie pijany!
Je sniadanie i oglada TeleEkspres!