trawa

Autor Wątek: Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające  (Przeczytany 2041 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scimitar

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« dnia: Kwiecień 12, 2006, 09:35:25 am »
Jest sytuacja:

.... :evil:
.... :evil:
.... :evil:
.... :badgrin:
 :shock:  :shock:  8)
 :shock:  :shock:  :shock:
 :shock:  :shock:  :shock:

Legenda:
 :evil: - zły ogr
 :badgrin:  - Bruiser
 :shock: - Realm
 8) - Realm champion

Realmi szarzuja od flanki jak widac. Bruiser krzyczy challange. Pytanie brzmi - co robi reszta Realmów jak go przyjmą? Stoi i się gapi czy może bije jakiegoś innego ogra?
cimi GG 4417905
Podziwiajcie mroczną gębę prawdziwego Dark Elfa ;)
http://www.kgb.draconis.prv.pl

KAZALI WYCIĄĆ CRISTIANO RONALDO - NO CO ZA KRAJ !! Jutro będzie coś lepszego :D

szafa@poznań

  • Gość
Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 12, 2006, 09:56:06 am »
imho stoi i patrzy - zrodlo - Rulebook: jesli chalnge zostaje przyjety to ten kto przyjal chalnge jest doswuany do base-to-base z wyzywającym - tutaj od razu sa w kontakcie wiec nikt sie nie przesuwa tylko walcza od razu...

JJ

  • Gość
Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 12, 2006, 10:14:49 am »
As Szafa said.
Dlatego lepiej odmówić - ale i tak tylko ran ile ma Bruiser da sie wplepać.

Offline Scimitar

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 12, 2006, 10:36:38 am »
:) dobra, a myślałem, że błędnie zasędziowałęm :D
cimi GG 4417905
Podziwiajcie mroczną gębę prawdziwego Dark Elfa ;)
http://www.kgb.draconis.prv.pl

KAZALI WYCIĄĆ CRISTIANO RONALDO - NO CO ZA KRAJ !! Jutro będzie coś lepszego :D

Offline Jarek Tyszka

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 12, 2006, 12:20:14 pm »
Cytat: "Scimitar"
:) dobra, a myślałem, że błędnie zasędziowałęm :D


Bo tak naprawde to jakis bled jest ... tylko niestety zgodny z zasadami :(
czoraj  PiS nie zaprosil dziennikarzy, dzisiaj  my nie zapraszamy PiS'u.
         Jacek Żakowski (Radio Tok FM)

Offline Rusinek

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 12, 2006, 01:13:31 pm »
Ja tez mam pytanie(choc pewnie nie az tak skomplikowane):

...PPPPPP
WPPPPPP
WRRR
WRRR
WRRR
WRRR
WRRR

Wardncerzy goniac wpadaja w swiezy oddzial Realmow. W nastepnej turze szarza pegazow. Czy champion pegazow moze przyjac challange championa Wardancerow. Jesli tak, to kto bedzie bil pierwszy?
nia!
Chaos!
Ligi niszczyciele!
Kraków, Gorzów i przyjaciele!

Offline Scimitar

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 12, 2006, 01:33:06 pm »
może i to champion pegazów 1szy bije.
cimi GG 4417905
Podziwiajcie mroczną gębę prawdziwego Dark Elfa ;)
http://www.kgb.draconis.prv.pl

KAZALI WYCIĄĆ CRISTIANO RONALDO - NO CO ZA KRAJ !! Jutro będzie coś lepszego :D

JJ

  • Gość
Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 12, 2006, 01:54:00 pm »
Cytat: "Rusinek"
Ja tez mam pytanie(choc pewnie nie az tak skomplikowane):

   PP
WPP
WPP
WPP
WRRR
WRRR
WRRR
WRRR
WRRR

Wardncerzy goniac wpadaja w swiezy oddzial Realmow. W nastepnej turze szarza pegazow. Czy champion pegazow moze przyjac challange championa Wardancerow. Jesli tak, to kto bedzie bil pierwszy?




Błędny rysunek, świadczący o nieznajomości zasad.
WD tylko troszkę mogą wystawać ponad Realmsów.
Szansa by cokolwiek innego poza sztandarem pegazów mogło sie do nich dotknąć jest znikoma.
Popraw rysunek - porozmawiamy.
P.S.
Szansa na dyskusję istnieje, jeśli Pegazy szarżują na WD od boku (od góry rysunku)

Offline Rusinek

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 12, 2006, 03:30:27 pm »
Cytat: "JJ"

Błędny rysunek, świadczący o nieznajomości zasad.
WD tylko troszkę mogą wystawać ponad Realmsów.
Szansa by cokolwiek innego poza sztandarem pegazów mogło sie do nich dotknąć jest znikoma.
Popraw rysunek - porozmawiamy.
P.S.
Szansa na dyskusję istnieje, jeśli Pegazy szarżują na WD od boku (od góry rysunku)


Blad wynika z niedokladnosci. Nie myslalem, ze bedzie mialo to az takie znaczenie w odpowiedzi na moje pytanie. Czy szarzujacy nie moze dostawic championa zamiast sztandaru?

P.S. Na bitwie i WD i pegzy byly ustawione dobrze. :)
nia!
Chaos!
Ligi niszczyciele!
Kraków, Gorzów i przyjaciele!

Offline Gogol

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 12, 2006, 03:48:44 pm »
Cytat: "JJ"
Cytat: "Rusinek"
Ja tez mam pytanie(choc pewnie nie az tak skomplikowane):

   PP
WPP
WPP
WPP
WRRR
WRRR
WRRR
WRRR
WRRR

Wardncerzy goniac wpadaja w swiezy oddzial Realmow. W nastepnej turze szarza pegazow. Czy champion pegazow moze przyjac challange championa Wardancerow. Jesli tak, to kto bedzie bil pierwszy?




Błędny rysunek, świadczący o nieznajomości zasad.
WD tylko troszkę mogą wystawać ponad Realmsów.
Szansa by cokolwiek innego poza sztandarem pegazów mogło sie do nich dotknąć jest znikoma.
Popraw rysunek - porozmawiamy.
P.S.
Szansa na dyskusję istnieje, jeśli Pegazy szarżują na WD od boku (od góry rysunku)


Ale wiesz Jacku ... pegazy nie muszą mieć sztandaru (czyzbyś miał jakieś złe przezycia z tymi czempionami ;) )
ttp://www.infokladki24.iq.pl/print.php?type=A&item_id=12

Moje wiersze

JJ

  • Gość
Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 12, 2006, 09:39:12 pm »
Cytat: "Gogol"


Ale wiesz Jacku ... pegazy nie muszą mieć sztandaru ...)



LOL!

Jeszcze nie widziałem Pegazów bez sztandaru - te Rusinkowe na pewno go też miały... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Cytat: "Rusinek"


Blad wynika z niedokladnosci. Nie myslalem, ze bedzie mialo to az takie znaczenie w odpowiedzi na moje pytanie. Czy szarzujacy nie moze dostawic championa zamiast sztandaru?

P.S. Na bitwie i WD i pegzy byly ustawione dobrze. :)



Nie nie może - niedawno tu cytat wklejałem. (Jedynie na skutek braku zasięgu szarży sztandaru może.)

Offline cauliflower

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 12, 2006, 11:07:30 pm »
Cytat: "JJ"

LOL!

Jeszcze nie widziałem Pegazów bez sztandaru - te Rusinkowe na pewno go też miały... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:


Widziałeś, widziałeś..... :roll:  ;)


Cytat: "JJ"



Nie nie może - niedawno tu cytat wklejałem. (Jedynie na skutek braku zasięgu szarży sztandaru może.)


Dokładnie, czyli jeśli można dostawic tylko championa, to może on przyjąc challenga...
chyba o to w pytaniu chodziło
Girls don't like boys, girls like cars and money..."

Offline Rusinek

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 12, 2006, 11:42:06 pm »
Cytat: "JJ"



LOL!

Jeszcze nie widziałem Pegazów bez sztandaru - te Rusinkowe na pewno go też miały... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:


Nie mialy. :)
Ladnie prosze o odpowiedz. :)
nia!
Chaos!
Ligi niszczyciele!
Kraków, Gorzów i przyjaciele!

Offline Scimitar

Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #13 dnia: Kwiecień 13, 2006, 10:33:26 am »
Już udzieliłem :) Może - i champion pegazów bije pierwszy. w przypadku przyjęcia challanga przez championa realmów to champion tancerzy bije pierwszy.
cimi GG 4417905
Podziwiajcie mroczną gębę prawdziwego Dark Elfa ;)
http://www.kgb.draconis.prv.pl

KAZALI WYCIĄĆ CRISTIANO RONALDO - NO CO ZA KRAJ !! Jutro będzie coś lepszego :D

JJ

  • Gość
Challange i dziwne sytuacje z nich wynikające
« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 13, 2006, 10:53:07 am »
Cytat: "Scimitar"
Już udzieliłem :) Może - i champion pegazów bije pierwszy. w przypadku przyjęcia challanga przez championa realmów to champion tancerzy bije pierwszy.


Jasna i prosta odpowiedź....

Czas zaciemnić.... :badgrin:

CZY PEGAZY MIAŁY MUZYKA?????? :badgrin:

 

anything