Gildia Komiksu (www.komiks.gildia.pl) > Komiksy amerykańskie
HOT NEWS: BĘDZIE ORIGIN 2 !!!!
An-Nah:
Ano, trzeba tylko zlokalizowac, gdzie konkretnie i można pielgrzymki urządzać :wink:
Macias:
--- Cytat: "DevilRed" ---zgadzam się z claymanem i maciasem -to będzie przegięcie jak z psa zrobią sabre'a qrde !!!
też chciałbym zobaczyć logana w japan, podczas wojny i jakieś misje dla cia z maverickiem i sabre'm :D
oglądaliście ten odcinek xmen evolution gdzie rogers z loganem wyzwalali obóz koncentracyjny w polsce- młody magnus tam był. łezka w oku się kręci: wolvie i cap w polsce...
--- Koniec cytatu ---
dobry byl to odcinek.ale mnie najbardziej interesuje logan w japonii.to bylby komix.choc jakis czas temu wyszedl wolverine:netsuke i nie wiem,czy nie traktowal wlasnie o tym.wie ktos cos?
DevilRed:
no jak pamietam to magnus był w Auschwitz- ale w evolution wysłali go gdzie indziej... :? nie znają bio magneto?
ech logan-san w japonii. zobaczymy...
o netsuke jak coś znajdę to dam znać.
gdzie ja to mam....?
Perfect Strangler:
--- Cytat: "Macias" ---ale mnie najbardziej interesuje logan w japonii.to bylby komix.choc jakis czas temu wyszedl wolverine:netsuke i nie wiem,czy nie traktowal wlasnie o tym.wie ktos cos?
--- Koniec cytatu ---
Pomęczcie myku, on coś wie ;)
mykupyku:
--- Cytat: "Perfect Strangler" ---
--- Cytat: "Macias" ---ale mnie najbardziej interesuje logan w japonii.to bylby komix.choc jakis czas temu wyszedl wolverine:netsuke i nie wiem,czy nie traktowal wlasnie o tym.wie ktos cos?
--- Koniec cytatu ---
Pomęczcie myku, on coś wie ;)
--- Koniec cytatu ---
świetnie narysowana/namalowana opowieść, dość klimatyczna - zwłaszcza zima i mróz w dalekim wschodnim kraju utkiwłiy mi w pamięci wizualno-abstrakcyjnej :) - George Pratt potrafi
ale o żadnym tam psie, tylko o poszukiwaniu i odkrywaniu, o walce z demonami swojego jestestwa i o miłosci jest to historia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej