trawa

Autor Wątek: minotaury  (Przeczytany 1373 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline thurion

minotaury
« dnia: Październik 12, 2006, 09:59:51 am »
nigdy ich nie wystawialem i zawsze myslalem ze musza miec ten sam mark co general, a teraz przeczytlame ze 'may' miec ten sam mark co general

to moga czy musza? bo jak moga to wielki <lol> z mojej strony a smok czincza wraca do lask na wieki :P [/i]

Offline Scimitar

minotaury
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 12, 2006, 10:07:26 am »
a to nie jest że taki jak generał lub niepodzielny ??
ew. jak generał undiv., to dowolny mark ?? Myślę, że chyba zasady tutaj są analogiczne jak przy innych chaośnickich jednostkach.
cimi GG 4417905
Podziwiajcie mroczną gębę prawdziwego Dark Elfa ;)
http://www.kgb.draconis.prv.pl

KAZALI WYCIĄĆ CRISTIANO RONALDO - NO CO ZA KRAJ !! Jutro będzie coś lepszego :D

Offline thurion

minotaury
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 12, 2006, 10:09:22 am »
nie, haha, napewno jest tak jak pisalem

mark general albo undiv :)

mnie to urzadza :P bo mysalem ze bede musial minotaurami czincza pomykac :P

Offline JAsiuuu

minotaury
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 12, 2006, 10:20:09 am »
czyli jak jest z tym w końcu ?
img]http://i31.photobucket.com/albums/c361/asqard/kultke3.png[/img]

Offline thurion

minotaury
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 12, 2006, 10:33:20 am »
Cytat: "JAsiuuu"
czyli jak jest z tym w końcu ?


minotaury maja albo mark of undiv, albo mark twojego generala

ty wybierasz

Offline QUASSIMODO

minotaury
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 12, 2006, 10:57:52 am »
eee...ze jak?
jedyny mark ktory moga miec to ten od generala...wpada im z automatu niejako wplywajac mniej lub bardziej na cene

may be given the same mark of chaos as the army general for the following points cost:undiv-free,khorne-45,nurgle-25,ćińć 20,slaanesh 20

nic nie pisze ze albo maja undiv. albo ten co ma general
'm Gonna stomp'em to dust,I'm gonna grind their bones.I'm gonna burn down dere towns and cities.I'm gonna bash'eads,break faces and jump up and down on da bits dat are left.An'den I'm gonna get really mean.

Offline thurion

minotaury
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 12, 2006, 11:15:04 am »
Cytat: "QUASSIMODO"
eee...ze jak?
jedyny mark ktory moga miec to ten od generala...wpada im z automatu niejako wplywajac mniej lub bardziej na cene

may be given the same mark of chaos as the army general for the following points cost:undiv-free,khorne-45,nurgle-25,ćińć 20,slaanesh 20

nic nie pisze ze albo maja undiv. albo ten co ma general


a co w takim razie oznacza slowo may?

wg. tego co piszesz byloby tak:

general khorne, mark of khorne, albo zaden

to samo z innymi markami

tak?

Offline swieta_barbara

minotaury
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 12, 2006, 11:17:46 am »
Dokladnie tak. Moga miec albo marka generala albo zadnego. Jak masz generala nurgla, to nie mozesz wystawic minotaurow undivided: wystawiasz po prostu zwykle minosy.
Jeźdźcy Hardkoru jada do oporu!

Offline thurion

minotaury
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 12, 2006, 11:18:33 am »
Cytat: "swieta_barbara"
Dokladnie tak. Moga miec albo marka generala albo zadnego. Jak masz generala nurgla, to nie mozesz wystawic minotaurow undivided: wystawiasz po prostu zwykle minosy.


to i tak lepiej niz myslalem :P  ale i tak rozpa jednak leci na undiv.. wiec chill  8)

Offline sokles

minotaury
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 12, 2006, 11:33:51 am »
Yeppa, Minosy nie muszą miec marka, dlatego albo mają zgodny z generalskim albo żaden.

szafa@poznań

  • Gość
minotaury
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 12, 2006, 02:36:45 pm »
niestety tylko tak - albo generalski, albo żaden.

Offline Esco

minotaury
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 13, 2006, 02:26:49 am »
True.
img]http://rpg.take.pl/images/avatars/1933803812438cc92bc833e.gif[/img]

 

anything