trawa

Autor Wątek: War banner + cuś jeszcze?  (Przeczytany 2712 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ELMALIER

War banner + cuś jeszcze?
« dnia: Październik 18, 2006, 11:40:44 pm »
Czy bretonniski BSB moze zsostac wyposażony w magiczny sztandar wart mniej niz 50 punktów oraz w jakąś "cnote" za reszte (buhaha alez cnotliwi Ci rycerze)?
ever underestimate pała of the dark side of de moc :D

Offline Asassello

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 19, 2006, 12:03:07 am »
chyba tak..
juz nie raz widywalem bretonskiego BSB z Warbannerem i cnotą dajaca +1CR (chyba Duty)..
i nikt nie protestowal :)



ps. ale mam konkretne argumenty w tym temacie :)..
 ale wiem ze tak ludzie robia..i nikt nie ma zastrzezen :D

Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.

***      KULT - wymaga ofiar      ***

Offline b_sk

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 19, 2006, 06:47:24 am »
Bretoński BSB może mieć sztandar o nieograniczonym koszcie i do tego cnotę za max 50 pkt.
Nażarte komunistyczną truflą dzikie świnie zdradziecko ryją zdrową tkankę polskiej racji stanu

Offline Remo

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 19, 2006, 07:53:08 am »
Także teraz wyposażony w WB i VoD będzie sam z siebie dodawał +3 do CR. Fajnie...  :D
RZEKAŻ 1% PODATKU NA LEŚNE ELFY.
Program Walki z Biedą.

Offline ELMALIER

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 19, 2006, 07:56:09 am »
Lance które nie są lancami... War Banner + cnoty bo nie są one magicznymi przedmiotami... Jeszcze jakies przegięcia dla Bretki? To jest poprostu zbyt pakerne. U mnie nie przejdzie.
ever underestimate pała of the dark side of de moc :D

Offline QUASSIMODO

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 19, 2006, 08:15:12 am »
nie musi przechodzic...to zgodne z zasadami jest
'm Gonna stomp'em to dust,I'm gonna grind their bones.I'm gonna burn down dere towns and cities.I'm gonna bash'eads,break faces and jump up and down on da bits dat are left.An'den I'm gonna get really mean.

Offline Jarek Tyszka

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 19, 2006, 08:37:53 am »
Cytat: "ELMALIER"
Lance które nie są lancami... War Banner + cnoty bo nie są one magicznymi przedmiotami... Jeszcze jakies przegięcia dla Bretki? To jest poprostu zbyt pakerne. U mnie nie przejdzie.


HElficki BSB z banerem +d6 do combatu jest statystycznie jeszcze lepszy. Tez u Ciebie nie przejdzie ? :)
czoraj  PiS nie zaprosil dziennikarzy, dzisiaj  my nie zapraszamy PiS'u.
         Jacek Żakowski (Radio Tok FM)

Offline Christos

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 19, 2006, 09:27:43 am »
A WE BSB ni emoże miec magicznego sztandaru i Spitów - super ("..., a świnie są równiejsze")
ttp://www.knightfight.pl/?ac=vid&vid=71017123

Offline Bigpasiak

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 19, 2006, 09:31:55 am »
Cytat: "Jarek Tyszka"
Cytat: "ELMALIER"
Lance które nie są lancami... War Banner + cnoty bo nie są one magicznymi przedmiotami... Jeszcze jakies przegięcia dla Bretki? To jest poprostu zbyt pakerne. U mnie nie przejdzie.


HElficki BSB z banerem +d6 do combatu jest statystycznie jeszcze lepszy. Tez u Ciebie nie przejdzie ? :)


ale jest drozszy i bardziej mietki... save na 3+ i to wszystko a tu mamy jeszcze warda... no i t4 a to zmienia sporo... magiczne ataki z grala i immuna lub przot z questa... wieksza przezywalnosc jest w bretoni takiego bsb... a banerek he czasem bardzo brzydka niespodzinake moze sprawic he he he  :badgrin:  :badgrin:  :badgrin: choc nietwierdze ze jest slaby a wrecz przeciwnie bo jak myckniesz 6 to sam klocki od przodu bez zadania ran przeganiasz...  :evil: przegiecie...
o prostu musialem to miec...

Cytat: "JJ"
Cytat: "Romano"
Czy mozna grac elementalami ajesli tak to w jakich armiach??


Poddaje sie.

Co to są Elementale w WFB?

Offline QUASSIMODO

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 19, 2006, 11:02:24 am »
sam to nie da rady raczej...a teraz to juz liczenie na farta(tzn bez przerzutow)
i nie chodzi tutaj o giecia tylko o mozliwosci jakie daje poszczegolna armia

bretka ma cnoty,bardzo dobry HtH ale raczej slabiutka magie...
HE duzo lepsza magie,tez fajne zabawki magiczne ale slabiej sie prezentuja w HtH

taki urok tych armii...
'm Gonna stomp'em to dust,I'm gonna grind their bones.I'm gonna burn down dere towns and cities.I'm gonna bash'eads,break faces and jump up and down on da bits dat are left.An'den I'm gonna get really mean.

Offline thurion

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 19, 2006, 03:37:52 pm »
Cytat: "QUASSIMODO"
sam to nie da rady raczej...a teraz to juz liczenie na farta(tzn bez przerzutow)
i nie chodzi tutaj o giecia tylko o mozliwosci jakie daje poszczegolna armia

bretka ma cnoty,bardzo dobry HtH ale raczej slabiutka magie...
HE duzo lepsza magie,tez fajne zabawki magiczne ale slabiej sie prezentuja w HtH

taki urok tych armii...


oj bo ja wiem czy bretka na lordzie na pedziu, pegazerii, bsb z duty i war baneremi 3 damselkami obladowanych scrolami + magia beast jest slaba w magii..

Offline ELMALIER

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 19, 2006, 10:04:02 pm »
Cnoty wykupuje się z punktów na magiczne przedmioty czyli max 50 a omawiana cnota kosztuje 30 +25 za WarBanner=55 więc o 5 za durzo.

Jestem zdania ,że bretonniski BSB może brac albo cnoty i magiczne przedmioty albo magiczny sztandar.

Ugne się jedynie jeśli ujrze oficjalne FAQu.
ever underestimate pała of the dark side of de moc :D

Shino

  • Gość
War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 19, 2006, 10:12:22 pm »
nie trzeba.. zajrzyj do booka bretonskiego... fregment o bsb (sekcja hero na marginesie)...

edit sry za cynizm ale taki dzien :)

Offline jagal

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 19, 2006, 10:15:42 pm »
Cytat: "ELMALIER"
Cnoty wykupuje się z punktów na magiczne przedmioty czyli max 50 a omawiana cnota kosztuje 30 +25 za WarBanner=55 więc o 5 za durzo.

Jestem zdania ,że bretonniski BSB może brac albo cnoty i magiczne przedmioty albo magiczny sztandar.

Ugne się jedynie jeśli ujrze oficjalne FAQu.


może byś zaglądnął gdzieś do zasad zanim coś powiesz :roll:  jak wół masz napisane w AB bretońskim...
quote="RoMaN Lord of the Druchii"]siema chce byc PG



 Według mnie nigdy nie kozacze ale ok.[/quote]

Pzdr

jagal

Offline Bigpasiak

War banner + cuś jeszcze?
« Odpowiedź #14 dnia: Październik 19, 2006, 11:02:32 pm »
dokladnie  :lol: ach ta bretonia...  :roll:
o prostu musialem to miec...

Cytat: "JJ"
Cytat: "Romano"
Czy mozna grac elementalami ajesli tak to w jakich armiach??


Poddaje sie.

Co to są Elementale w WFB?

 

anything