trawa

Autor Wątek: High ground a flyersi  (Przeczytany 805 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GoluS

High ground a flyersi
« dnia: Październik 22, 2006, 08:47:30 pm »
Czy przeciwko flyersom przysluguje bonus za high ground?

Niczego takiego nie znalazlem w Rule Booku wiec domniemywam, ze przysluguje. Ale moze ktos cos znalazl :)?

Pytanie wzielo sie stad, ze w VI edycji nie przyslugiwal (appendix).
alo

Offline Bigpasiak

High ground a flyersi
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 23, 2006, 02:16:35 pm »
dobre pytanie.
czy w rolebooku jest cos na ten temat?
o prostu musialem to miec...

Cytat: "JJ"
Cytat: "Romano"
Czy mozna grac elementalami ajesli tak to w jakich armiach??


Poddaje sie.

Co to są Elementale w WFB?

Offline Guldur

High ground a flyersi
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 23, 2006, 02:45:50 pm »
ciekawe
w sekcji o bonusach za combat nie ma wzmianki a w rozdziale flyers jest tylko ze nie maja minusow jak szarzuja na obstacles - czyzby zmiana?

Offline TruePunk

High ground a flyersi
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 23, 2006, 04:55:30 pm »
Sam sobie zadalem to pytanie ostatnio jak gralem.. Przejrzalem RB najpierw w klubie; potem w domku - i ni slowa.
Wiec chyba zmiana.. najlepiej jakby ktos z angielskim RB sie wypowiedzial, czy to nie przeoczenie tylko

 

anything