Gildia Komiksu (www.komiks.gildia.pl) > Komiksy polskie
Piekielne Wizje
Maciej:
Ja nic takiego nie napisałem, też go lubię.
Błendny Komboj:
1. Eryk Pasztet
2. Bestia pośpiechu
3. Anais
wojto:
Rozpoczynajac od "Anais" i "Dania dla swin" album zapowiadal sie swietnie. Niestety... im glebiej w las, tym gorzej. A szkoda, bo moglo byc lepiej. Pomysl wydania opowiadan Mastertona byl znakomity, no i wydanie jest calkiem niezle. Ale tylko w kilku opowiadaniach podobaly mi sie rysunki, reszta to troche ponizej pewnego poziomu... No i sam nie wiem jak oceniac scenariusze, bo opowiadan Mastertona nie czytalem. Jednak niektore wydaly mi sie calkowicie nieciekawe. Ogolnie rzecz biorac, zawiodlem sie ( i nie wazne czy ten komiks bylby zrobiony przez Polakow, Wegrow, Anglikow czy Amerykanow tak samo bym sie zawiodl).
Błendny Komboj:
Jak sądzicie, na ile można oceniać szanse ukazania się "Piekielnych wizji" na Zachodzie? Biorąc pod uwagę, że sam Masterton patronował temu projektowi, nie jest to chyba niemożliwe?
Macias:
szanse moza i sa,ale nie jestem pewien,czy jest to dobry pomysl.jak juz napisano w tym poscie wiele razy, komixy ze zbiorku prezentuja sredni poziom.jak dla mnie one sie po prostu nie bardzo nadaja,jako "wizytowki" polskich tworcow.co innego status 7,gudrun,gail,ewentualnie jakies bzdury pokroju phantasmaty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej