Gildia Komiksu (www.komiks.gildia.pl) > Komiks - tematy ogólne

Tematy maturalne/licencjackie, magisterskie, ankiety itd... na temat komiksu

<< < (2/55) > >>

N.N.:

--- Cytat: "cahir7" ---Ja próbowałem napisać licencjat na temat " erotyka w komiksie" bardzo wdzięczny temat, ale było tyle materiału, ze sie poddałem po 20 stronach i przeszedłem na Lovecrafta.  :oops:
--- Koniec cytatu ---

Przyznam, że nie rozumiem tego, co napisałeś.
Wyjaśnij mi, proszę, czy miałeś za dużo, czy za mało materiału?

cahir7:
He, he miałem napisac na 40 stron, a na 20 wkręcałem sie dopiero w pierwszy rozdzial o historii komiksu :) tymczasem zbyt wiele egzaminów na głowie..
no ilustracje do tekstu na pewno były ciekawe 8)

Raf Fariszta:

--- Cytat: "cahir7" ---no ilustracje do tekstu na pewno były ciekawe 8)
--- Koniec cytatu ---

U Jerzego, sam zestaw i ilość ilustacji powalał...... uwielbiam tę jego pozycję "czytać"  :D

Gilbaert:

--- Cytat: "Jeronimus na komiksie polskim" ---
Witam nazywam sie jeremiasz i piszę pracę maturalną na tema Kreacja superbohatera w komiksie polskim. Byłbym naprawdę wdzięczny jeśli ktoś mógłby mi pomóc i napisać mi swoje spostrzeżenia na ten właśnie tema. Z góry wielkie dzięki !
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "a Qbiak" ---
--- Cytat: "Jeronimus" ---
napisać mi swoje spostrzeżenia na ten właśnie tema.
--- Koniec cytatu ---

odwalic cala robote za ciebie, tak? dobra ja sie nie odzywam, bo byc moze kiedys ja tu przybiegne z placzem, na poczatek obadaj te tytuły: wilq, liga obrońców planety ziemia,druga liga, straine, eee cos jeszcze?, likwidator moze,. wlasciwie emili,tank i profesor to tez prawie jak superheroes Smile . i jeszcze nescafeman truscinskiego
--- Koniec cytatu ---

C.H.U.D.Y.:
Drużyna Ktulu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej