Autor Wątek: Pojedynek a sieci??  (Przeczytany 3177 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DaBoss

Pojedynek a sieci??
« dnia: Grudzień 11, 2006, 11:50:37 am »
Witam!!

Czy jeśli bohater w oddziale night goblinów walczy w pojedynku ( z modelem pojedyńczym) to oddział może rzucać sieci?? Oddział styka się tylko z charakterem, który jest w pojedynku.

Shino

  • Gość
Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 11, 2006, 12:02:18 pm »
tak.. w koncu jest unitem ;)

Offline DaBoss

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 11, 2006, 01:57:22 pm »
a nie jest tak że tylko bohaterowie walczą ze sobą a oddział nic nie robi??

Offline Marcin Galoch

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 11, 2006, 02:10:53 pm »
A znacie ten numer ?
3 oddziały nocników walczą z klockiem swordmasterów z kompletem magów.
Rzucają sieci (3x na 2+)
Co się wtedy dzieje ?
:D:D:D
ttp://www.earthshaker.homepages.pl/download.php

Shino

  • Gość
Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 11, 2006, 02:12:46 pm »
ten sam numer z wampirem w bk jest znacznie ciekawszy... ;)  ;)  ;)

Offline TruePunk

Re: Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 11, 2006, 02:19:36 pm »
Cytat: "DaBoss"
Witam!!

Czy jeśli bohater w oddziale night goblinów walczy w pojedynku ( z modelem pojedyńczym) to oddział może rzucać sieci?? Oddział styka się tylko z charakterem, który jest w pojedynku.


sieci sa przed challenge - wiec najpierw leca sieci daja -1s a potem sie pojedynek zaczyna.


i nawet jak zarzucimy 3 sieci to przeciwnik nie ginie.. bo to nie modyfikator na _stale_ tylko _na_czas_trwania_walki_. spokojnie chlopcy.

Offline Saladyn

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 11, 2006, 02:41:37 pm »
Ale na czas trwania walki mają S 0, a jest napisane, że jak w dowolnym momencie S=0 to oddział robi puf! - więc nie ma zmiłuj się.
A ja mam na avatarku Mangekyou Sharingana którego osiągnął Itachi"

Jestem cyckami Genesisa P-Orridga

Offline Marcin Galoch

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 11, 2006, 02:51:53 pm »
Cytat: "Shino"
ten sam numer z wampirem w bk jest znacznie ciekawszy... ;)  ;)  ;)

A właśnie pytanie, koń ma S=3 a wampir S=5.
Czy, dla uzyskania spodziewanego efektu, wystarczą 3 oddziały ? ;)
ttp://www.earthshaker.homepages.pl/download.php

Shino

  • Gość
Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 11, 2006, 02:56:21 pm »
IMO w tym przypadku gosc z monia spada.. choc tu akurat glowna role pewnie gralo by static + 14-15 uciupanych bk ;)

Offline Marcin Galoch

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 11, 2006, 03:12:34 pm »
Nie ma w zasadach spadywania z konia, z potwora tak, ale nie konia.
To jeden model, więc . . .
ttp://www.earthshaker.homepages.pl/download.php

Offline thurion

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 11, 2006, 04:50:30 pm »
a to nie jest tak ze efekt sieci sie nie kumulje? max -1S? tylko jak sa 3 oddzialy to -3?

nie mam booka wiec sie pytam :)

Offline Asassello

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 11, 2006, 05:11:33 pm »
a nie jest tak ze to wplywa tylko na sile jesli chodzi o bicie mieczem...
bo sieci nie oslabiaja ciala (nie wysysaja sil z niego) ale tylko ograniczaja ich ruch..przez co uderza sie z mniejsza sila..

jak ktos by mi wyskoczyl z tekstem ze moj caly oddzial ginie bo go 3 sieci oplotly to bylbym nie mily!

Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.

***      KULT - wymaga ofiar      ***

Offline QUASSIMODO

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 11, 2006, 05:23:28 pm »
Cytat: "Saladyn"
Ale na czas trwania walki mają S 0, a jest napisane, że jak w dowolnym momencie S=0 to oddział robi puf! - więc nie ma zmiłuj się.


a mozesz podac gdzie to pisze?
bo nie umiem tego znalezc w RB
'm Gonna stomp'em to dust,I'm gonna grind their bones.I'm gonna burn down dere towns and cities.I'm gonna bash'eads,break faces and jump up and down on da bits dat are left.An'den I'm gonna get really mean.

Offline Ostry

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 11, 2006, 05:59:24 pm »
Cytat: "Saladyn"
Ale na czas trwania walki mają S 0, a jest napisane, że jak w dowolnym momencie S=0 to oddział robi puf!

puf! to robi jigglypuff jak wali łapą lub mażę flamastrem :p
ake jak u want

Offline Green Knight

Pojedynek a sieci??
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 11, 2006, 07:53:05 pm »
Cytat: "QUASSIMODO"
...
bo nie umiem tego znalezc w RB


Chyba na samym początku pzry opisie charakterystyk. ;)
url=http://www.biada.pl/]Biada[/url]

 

anything