Autor Wątek: charioty a ich move  (Przeczytany 10885 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Shino

  • Gość
charioty a ich move
« dnia: Grudzień 11, 2006, 02:57:53 pm »
Czy chariot moze zrobic turna? czy ma tylko dostep do pivotu? (ktory to ograniczza manewry poprzez inne jednostki mogace go blokowac)...

Offline Marcin Galoch

Re: charioty a ich move
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 11, 2006, 03:11:25 pm »
Cytat: "Shino"
Czy normaln raczy hcariot moze zrobic turna?
Czuję podstęp w tym pytaniu, może zadaj je inaczej ? :D
ttp://www.earthshaker.homepages.pl/download.php

Offline klimatyczny powergamer

charioty a ich move
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 11, 2006, 03:31:00 pm »
może najpierw zadaj to pytanie po polsku :roll:
iję póki padnę... potem piję na leżąco...

Shino

  • Gość
charioty a ich move
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 11, 2006, 03:37:38 pm »
slowami kluczowymi sa tu turn i chariot...

chodzi o to czy chariot moze zrobic manewr turn zamiast pivota...

Offline klimatyczny powergamer

charioty a ich move
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 11, 2006, 04:37:56 pm »
w wypadku rydwanu turn=pivot i wykonuje się go względem środka modelu
iję póki padnę... potem piję na leżąco...

Shino

  • Gość
charioty a ich move
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 11, 2006, 04:48:05 pm »
wlasnie o to chodzi, ze turn =/= pivot...

ale z tego co napisales wywniosowalbym, ze nie...

Offline thurion

charioty a ich move
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 11, 2006, 04:51:23 pm »
nie nie moze, chariot i monster pivotuje nie turnuje (jest roznica)

Offline Tomash

charioty a ich move
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 13, 2006, 09:52:19 pm »
A chariot który jest fastem?
http://bitspudlo.com/ - pierwszy i jedyny polski sklep z bitsami plastikowymi (i nie tylko)

Shino

  • Gość
charioty a ich move
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 13, 2006, 10:05:45 pm »
chariot jako sam z siebie nie jest fastem (jesli chodzi o chariot princa) ale oddzialy chariotow maja reformy oprocz pivotow... za free oczywiscie ;)

Offline Tomash

charioty a ich move
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 13, 2006, 10:16:18 pm »
Cytat: "Shino"
chariot jako sam z siebie nie jest fastem (jesli chodzi o chariot princa)

Hm?
Przecież ma chariot dokładnie taki, jak jednostki. Znaczy, jest jednoosobowym fastem. Znaczy może turnować, prawda?
http://bitspudlo.com/ - pierwszy i jedyny polski sklep z bitsami plastikowymi (i nie tylko)

Shino

  • Gość
charioty a ich move
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 13, 2006, 10:25:47 pm »
nie gdyz light charioty maja zasade fast cavalary tylko wtedy gdy formuuja unity... wiec samotny chariot nie moze turnowac... ;)

Offline Tomash

charioty a ich move
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 13, 2006, 10:33:03 pm »
No bez przesady!
Czyli jeśli z jednostki np. wild riderów czy dark riderów zostanie tylko jeden model, to automagicznie przestaje być fastem?
http://bitspudlo.com/ - pierwszy i jedyny polski sklep z bitsami plastikowymi (i nie tylko)

JJ

  • Gość
charioty a ich move
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 13, 2006, 10:40:33 pm »
Cytat: "Tomash"
No bez przesady!
Czyli jeśli z jednostki np. wild riderów czy dark riderów zostanie tylko jeden model, to automagicznie przestaje być fastem?



Zasada fast cav. daje ci darmowy reform. Możesz się tym rydwanem dalej reformować. For free.

szafa@poznań

  • Gość
charioty a ich move
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 13, 2006, 10:57:09 pm »
to jeszcze nic!

mozesz tez ruszac sie po zrobieniu flee od szarzy! ;)

Shino

  • Gość
charioty a ich move
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 13, 2006, 11:14:16 pm »
Cytat: "Tomash"
No bez przesady!
Czyli jeśli z jednostki np. wild riderów czy dark riderów zostanie tylko jeden model, to automagicznie przestaje być fastem?


wildzi i dark ridersi nie maja zasadu fast cavalary when forming units tylko fast cavalary ;)  ;)

 

anything