trawa

Autor Wątek: Banner of Nagarythe  (Przeczytany 1157 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AJPI

Banner of Nagarythe
« dnia: Luty 01, 2007, 11:22:30 am »
Witam, jak ma sie zasada z 79 strony w rulebooku na temat unbreakable do zastosowania Banner of Nagarythe ??
=AJPI=-

JJ

  • Gość
Re: Banner of Nagarythe
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 02, 2007, 12:18:49 pm »
Cytat: "AJPI"
Witam, jak ma sie zasada z 79 strony w rulebooku na temat unbreakable do zastosowania Banner of Nagarythe ??


Na razie nijak.
O tyle ma znaczenie, że do oddziału z Banner of Nagarythe rzeczywiście już nikt nie może dołączyć.
Stosowanie tej zasady dosłownie prowadzi do absurdów (BSB nie może do żadnego oddziału dołączyć) więc tak się jej nie stosuje.

 

anything