Autor Wątek: zasady Killing Blow  (Przeczytany 5816 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tejwok

zasady Killing Blow
« dnia: Luty 07, 2007, 10:21:01 am »
Witam.
Co to jest ten Killin Blow. Wiem, że ma go np. Bloodthister dzięki swojemu toporkowi, ale co to daje?
Z góry dziękuje.

Offline crusader

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 07, 2007, 04:59:34 pm »
To taka specjalna zasada bardzo dobrze wyjaśniona na 95 stronie małej wersji Rule booka
Pozdrawiam
rawdziwą stolicą Polski jest Gniezno

Offline tejwok

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 09, 2007, 12:25:19 pm »
tylko ze ja nie mam tego rulebook
tak w skrocie co to jest

Offline tejwok

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 09, 2007, 12:25:19 pm »
tylko ze ja nie mam tego rulebook
tak w skrocie co to jest

Offline tejwok

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 09, 2007, 12:25:18 pm »
tylko ze ja nie mam tego rulebook
tak w skrocie co to jest

JJ

  • Gość
zasady Killing Blow
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 09, 2007, 12:44:12 pm »
W skrócie?
To Killing Blow.
Jeśli na ranienie rzucasz 6 - zabijasz na śmierć, omijając zbroję.
Wroga ratuje tylko Ward Save.

Dotrzyj do jakiegoś podręcznika - nie da się bez tego grać.

Offline Nekropacyfikator

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 21, 2007, 06:22:43 pm »
Hmmm.... w opisie jst napisane, że to coś w stylu odrąbania głowy/przecięcia na pół/strzelenia strzałą w oko - czyli taki atak co zabija od razu... A działa to tylko na man-sized units czy, dajmy na to, na smoki też?? One mają 6 woundów i taki jeden wood elf z killing blowem moze go zdjąc jedną strzałą? (przy odrobinie szczęścia?). ale takich panów jest 10 w skirmishu i na pewno bedzie jedna szóstka...
Kill!!... Kill!!..."
        - Warlord Queek

Offline Lord Semi

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 21, 2007, 06:31:33 pm »
sam napisales ze dziala tylko na men-size unit...wiec czy smok jest wiilekosci czlowieka?!?!??!?!?!?!
-------------------------------"Klub Kult"-------------------------------
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.

Offline Zox

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 22, 2007, 08:02:54 am »
Cytat: "Lord Semi"
sam napisales ze dziala tylko na men-size unit...wiec czy smok jest wiilekosci czlowieka?!?!??!?!?!?!


Czytanie ze zrozumieniem. Pytał sie czy man sized czy smok.

Tylko man sized.
quote="Bartez"]był bardzo wulgarny, pisał w podpisie moje zdanie "A ja mam na vavku Mangekyou Sharingana" który miał Itachi"; pawłow także powinien dostac choćby ostrzeżenie za tego "penisa" na avku[/quote]

Offline Nekropacyfikator

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 22, 2007, 02:07:19 pm »
A, dziękuje bardzo... no to teraz skopię d*** kumplowi kompletnie^^
Kill!!... Kill!!..."
        - Warlord Queek

Offline BisonPL

zasady Killing Blow
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 26, 2007, 09:49:49 pm »
http://uk.games-workshop.com/darkelves/special-characters/5/

ale na szczęście ten pan omija zasadę man-size :> niach niach (pa pa treemanie :D)
b]Fight like the beast, die like the mass[/b]

Shino

  • Gość
zasady Killing Blow
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 26, 2007, 10:31:19 pm »
jednqak nie...
kb nie dziala na man sized units... dziala na jednostki do us2 wlacznie.. nie musza byc man sized... :badgrin:  treeman zyje :badgrin:

JJ

  • Gość
zasady Killing Blow
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 26, 2007, 10:34:29 pm »
Cytat: "Shino"
jednqak nie...
kb nie dziala na man sized units... dziala na jednostki do us2 wlacznie.. nie musza byc man sized... :badgrin:  treeman zyje :badgrin:


Co oznacza ten zestaw liter?

Shino

  • Gość
zasady Killing Blow
« Odpowiedź #13 dnia: Kwiecień 26, 2007, 10:40:26 pm »
hmmm... mam niby dysgrafie, ale nie powinno to utrudniac rozczytania mnie gdy pisze na klawiaturze

JJ

  • Gość
zasady Killing Blow
« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 26, 2007, 10:47:18 pm »
Cytat: "Shino"
hmmm... mam niby dysgrafie, ale nie powinno to utrudniac rozczytania mnie gdy pisze na klawiaturze


Twierdzisz na poważnie, że T. nie sprzedaje KB Treemanowi, bo nie ma już man-sized w definicji KB?
Weż nie żartuj z biednych początkujących.