Autor Wątek: Pojedyńczy pistolet - additional hand weapon?  (Przeczytany 1931 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline danrakh

Pojedyńczy pistolet - additional hand weapon?
« dnia: Listopad 14, 2007, 07:53:34 am »
Czy dokupienie pojedyńczego pistoletu daje dodatkowy atak w walce wręcz czy trzeba do tego dwóch pistoletów (brace of pistols)? Mówimy oczywiście o modelu na piechotę.

Każdy model (chyba, że ma w opisie coś innego) ma w domyśle hand weapon. Pistolet jest traktowany jako hand weapon i dokupienie go nie podmienia tego "domyślnego" hand weapona. Wniosek z tego taki, że jak dokupię pistolet to mam dwa hand weapony czyli powinna działać tu zasada "fighting with two hand weapons", tak?

Przepraszam, jeśli temat już był poruszany ale search nie działa.

Offline marcus_cheater

Pojedyńczy pistolet - additional hand weapon?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 14, 2007, 01:10:55 pm »
Z tego, co wiem to tak...
Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane