Gildia Gier Bitewnych (www.bitewniaki.gildia.pl) > Rozpiski - inne systemy

Pelennor Fileds by MAXIMUS zwany Bolsem :D (800 pts z bohat

<< < (2/3) > >>

Maximus from Rome:

--- Cytat: "potworek" ---IMO rozpiska bardzo dobra, uniwersalna.
Nie wiem czemu Bols miałby się bać katapulty. O ile nie będzie miał dużego szczęścia strzelający, to nie powinna sprawić jakiegos wielkiego problemu. Tak samo ze światełkiem. O ile walczy z Galadrielą to trafi na kiepsko opancerzone leśniaki, które przy takiej liczbie bohów i takim opancerzeniu spokojnie zniszczy w walce (wątpie by udało się wystrzelać znaczną część jego wojska, a Galadriela nie da rady unieruchamiać wszystkich bohaterów, poza tym zawsze można wejść na górkę i deadly shotem strzelać po niej. Jest jeszcze oczywiście salwa, którą Bols powinien wygrać). Z Gandalfem może być większy problem, ale nie jest nie do ubicia
--- Koniec cytatu ---

właśnie z takia iloscia bohaterów z łukami mam sznase ustrzelic z salwy światełkowaca albo obsługe

pzdr

Matias:
Tylko jak do akcji wejdą blasty gandalfa to już może nie być tak miło, w końcu nie samym światełkiem człowiek żyje ;)

isengard1:
Imo mogłaby meic też problem ze shire. Gandalf by paralizował po kolei bohów az do ich śmeirci. Heroiczne walki eni wiele by dały bo co kazdy zabiej na ture 4 hobbiw wartych razem 16 pkt :lol: ?? tyle ze jakeis 3 tuey wyatrczą zeby 1 boha rozwalić i tak po koli zwąłszcz jak jest jakis boh hobbitów który mzoe poóc zabijać ztransfixowanych np bulroader took :D

khazad:
No i koncepcja Thrala (Saruman, Grima, bomba, w cholerę kusz) powinna dać sobie  z tym radę. :)

Thral:
deadly shot legolasa w berka i po bombie chyba że zawsze udawało by mi się chować go za grimą (rozważana opcja na koniu) lub wykupił bym pochodnie inżynierą i liczył na farta przy zdawaniu męstwa przy odpalaniu lub wykupił bym szamana co by nie było z tym problemów. W strzelaniu były by porównywalne straty aczkolwiek miał by ture strzelania więcej abym mógł się zbliżyć na tyle aby nie mógł mnie wymanewrować. w walce nie dawał by sobie rady ;p grima rządzi. O i blasty sarumana z konia z grimą przed sobą robią swoje ;p zasięg bagatela 20cali ale ryzykowne to z dwóch powodów ;p no i tyle

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej