co do fista to oczywista sprawa. tak sie wlasnie zastanawialem nad 2ma squadami w serpentach, ale faktycznie brak fleeta boli
co do samej rozpiski- musze sie nauczyc grac herlakami. gralem z malo doswiadczonym graczem tyranidzkim i wiem ze np. Sancho nie doposcil by ich do combatu. bo ja oczywiscie lecialem nimi na leb na szyje do przodu i to w sumie oni razem z rada (ktora ihmo jest rewelacyjna) zabili caly cyrk grubasow. zastanawialem sie nad wystawieniem falkonow, ale lordowie sa ladniejsi

moze w koncu sie przelamie, ale poki co chcem bazowac na nich i platwormach.
kwestia troopsa. platwormy nie robily kompletnie nic, natomiast serpenty robily duzo. czy nie lepiej moze wystawic stormow z flamerami czy tez meltami zamiast platform?
fast- howki bede miec chyba zawsze- deep-ordynance, powrot do deepa, i znowu deep. w ramach ze nie bylo pojazdow to tylko plasek sie przydawal

nie umiem zastosowac pajakow- tzn nie widze dla nich zastosowania, ze wzgledu na krotki zasieg strzelania. fak faktem moga skakac spowrotem, deepowac... moze kiedys sie skusze

i ostatnia rzecz- avatar. chcialbym zioma wystawic ale rzal mi fryzjera ktory mimo wszystko jest przydatny nie mowiac o mojej kochanej radzie

moze sobie go daruje bo i tak nie da rady nadazyc za herlakami i rada z postac sobie kolo fire pointu i dawac firlesa- dziekuje 155pts mozna lepiej zainwestowac