Gildia Gier Bitewnych (www.bitewniaki.gildia.pl) > LOTR
walka wręcz w LOTR
Christoph:
Hehe, miałem grać w mordheima a skończyło się na LOTRze, ale to inna historia. Tak więc gram od pewnego czasu w ową grę i zdaje mi się, że zasady walki wręcz są rzecz ujmując z grubsza - nieciekawe ;) Tak więc spróbowałem przerobić zasady walki wręcz z mordheima tak, żeby działały we władcy.
Wróciłem właśnie od kumpla po grze, w której m.in. zrobiliśmy mini-test tych zasad. Nie było źle, chociaż nie jestem pewien czy jest to wszystko wyważone i czy wogóle trzyma się kupy. Z tego co zauważyłem to grających w lotra na tym forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale może ktoś chciałby pomóc w przetestowaniu/skorygowaniu tych zasad? Jeśli tak, to będę bardziej niż szczęśliwy :)
Bioły:
Witam
Grałem tym systemem i bardzo mi sie nie podoba, zresztą autor wie dlaczego :wink: .
P.S. Kiedy znowu gramy :?: :?: :?:
Elrond:
Ja spróbowałem zagrać według zasad WFB. Tak też można.
Maximus:
Wiecie co ja sie moge mylic, ale uwazam ze sokro walka w LoTr-e została tak zrobiona to taka powinna zostac.
Mozna zmieniac jakies pomniejsze zasady dotyczące jakichs malutkich spraw ale nie tak zeby zminiac caly ,,silnik" gry. Ja podzielam zdanie Biolego.
:!: PRECZ ZE ZMIENIANIEM ZASAD DOTYCZĄCYCH WALKI WRĘCZ :!:
:)hehehehe :)
Elrond:
--- Cytuj ---PRECZ ZE ZMIENIANIEM ZASAD DOTYCZĄCYCH WALKI WRĘCZ
--- Koniec cytatu ---
Podzielam tę myśl. Gra jest fajna i ma całkiem fajną mechanikę. Niektórzy kupują te figurki z powodu ceny. Nie obchodzi ich, że to jest LOTR. Dlatego biorą je do WFB.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej