Stary, juz chyba dostales troche opinii? Poza tym nie myslisz chyba, ze ktos wybierze za Ciebie? Poczytaj zasady, poogladaj jakies galerie i wybierz te ktora najbardziej Ci odpowiada. Tak, to takie proste.
Edit:
Skoro juzem sie wpisal, to moze jeszcze i ja rady zasiegne

.
Mam juz dwie bandy (jak na poczatkujacego ktory jeszcze ani razu nie gral to calkiem niezly wynik, co

?), sa to jednak druzynki kupione w calosci 'z drugiej reki'. Postanowilem wiec, ze zloze wlasna (ale taka naprawde wlasna) bande. Wybor padl na orki, glownie z powodu genialnego klimatu i mego zamilowania do gry w HoMM3 barbarzyncami

. Zakupilem juz boxa warriorow, bossa (Grimgor Ironhide), szamana i night gobliny z lukami. W planach mam jeszcze trolla z Reaper'a (ale to na przyszlosc), mam jednak kilka pytan a propos bandy do ludzi, ktorzy cos-niecos sie w orkach orientuja:
1. Jak night gobliny wpasuja sie do orkow? Uzywacie tych modeli, czy moze innych?
2. Idzie przezyc orkami bez squigow? Ewentualnie wiecie skad wytrzasnac ich modele? Na Allegro jest ich cholernie malo, a jak juz sa, to osiagaja horrendalne ceny.
3. Animosity - bardzo przeszkadza w grze?
4. ... piszcie ogolnie jakiekolwiek rady/podpowiedzi odnosnie tej bandy, zadna pomoca nie pogardze

.