Gildia Komiksu (www.komiks.gildia.pl) > Komiksy japońskie

Akira

<< < (3/24) > >>

An-Nah:
Swietny tytuł. Anime mi się nie podobało (tylko muzyka) ale komiks - jaknajbardziej. Absolutna klasyka gatunku. Pozatym rysunki - kreska Otomo to jeden z przykładów na to, ze manga nie musi oznaczać wielkich oczu.

Wole Gunnm i Eden, ale Akira to jeden z najlepszych wydancyh u nas tytułów mangowych.

hans:

--- Cytat: "Gilbaert" ---Tak mi się to z ciszą kojarzyło - jak się te zabawki pojawiają ale już jak jest sieka no to muzyka jest:)
pzdr
--- Koniec cytatu ---

Z tego co pamietam to pojawiaja sie przy cichym dzieciecym podspiewywaniu - razem robi to niesamowite wrazenie :eek:

Kurczaczek:
Pierwszy tom w drodze do mnie z allegro- tak na probe, jak sie spodoba, to kupie jeszcze 4 w tym miesiacu, bo mam sprzedajacego nagranego... a jak sie bardzo spodoba, to bede szukal kolejnych tomow- generalnie dosyc tanio mozna dostac te Akiry od 10 zł za tom.

xionc:
Pierwszy tom jeszcze tak nie rozwala, dopiero sie akcja zawiazuje, na motorkach sobie jezdza. Od drugiego jest juz fajnie...

Kurczaczek:
Ech- chyba bede musial jeszcze te 4 kupic w ciemno, bo sie spieszy sprzedajacemu. No ale tyle tu pozytywnych opini, ze chyba sie nie wrobie w 5 kijowych komiksow... mam nadziej...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej