Gildia Komiksu (www.komiks.gildia.pl) > Komiksy japońskie

Akira

<< < (23/24) > >>

Dembol_:
To jeszcze nic pewnego. We wpisie na jednym z for z października albo listopada 2017 przedstawiciel wydawnictwa napisał, że JPF negocjuje z autorem warunki i zobaczą co z tego wyniknie. Po prostu ktoś się pospieszył z interpretacją "może" jako "na pewno" (nie wiem czy nie tłumacz wydawnictwa na którymś z paneli na MFKiG) i poszło w eter. EDIT: jednak dobrze pamiętałem.

Tutaj jest wstępny terminarz na końcówkę 2017 i pierwszą połowę 2018: http://www.jpf.com.pl/index.php?content=cont_plan.php&log=nie

Niezmiennie pragnę naszywki dołączanej do wydania amerykańskiego, chociaż nie mam jej (jeszcze) do czego przyszyć.

Sybirak:

O Akirze była mowa na spotkaniu wydawców mangowych na mfkig w Łodzi od 11:35

//www.youtube.com/watch?v=Wir-OZiarEg

sum41:
W kolorze czy b&w ?

Dembol_:
Przedstawiciel wydawnictwa napisał na forum Waneko w odpowiedzi na wpisy redaktorów portali piszących niesprawdzone informacje:

--- Cytuj ---Wydanie "Akiry" jest ciągle w trakcie rozmów. Wyraziliśmy jedynie chęć jej wznowienia. Aktualnie wciąż staramy o 2 tytuły (w tym Akirę) i końca rozmów nie widać. Pisałem o tym wielokrotnie.
--- Koniec cytatu ---
Na razie nic więc nie wiadomo o wydaniu i jego kształcie.

Dariusz_Notariusz:
Czy coś z tym nowym wydaniem się ruszyło? Ma ktoś jakieś wiadomości? Czy lepiej przestać się łudzić i kupić to co jest obecnie dostępne? Co mi doradzacie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej