Gildia Gier Bitewnych (www.bitewniaki.gildia.pl) > Konfrontacja
Laik prosi o pomoc
_Wychwethyl_:
No przeciez pisze ze tylko Banszetki sa paskudne, a nie ogolnie martwiaki. ;)
Co do tych Gryfow to nie ma co sie spierac kazdy ma inna koncepcje. ja ich dziele standardowo na 3 podgrupy :D
Co do lwow to wlasnie staja sie popularne, ale dalej to jedna z rzadziej wybieranych armii. Ale sa naprawde kozackie :D
Ad. Alchemiki - No Bartek nie powiesz mi że ZOO to jest bardzo kombinacyjna gra. Poza tym z Alchemonow da sie zlozyc czysty powergaming jak i naprawde fajna skuteczna nieprzegieta klimatyczna rozpiske (np ysis + Belisarki + Hybrydy). Zreszta sam wiesz jaki jest moj do nich stosunek: Lubie ich, ale nie lubie przeciw nim grac (chyba ze sa naprawde fajnie i klimatycznie zlozone) :)
VOSTOK:
--- Cytuj ---maja najlepszych kaplanow w grze
--- Koniec cytatu ---
tu bym się niezgodził- jesli chodzi o kapłanów to Mid-Nor jest tak samo dobry, a nawet dużoo lepszy biorą cpod uwagę dostepnę cuda.
Uri:
--- Cytuj ---tu bym się niezgodził- jesli chodzi o kapłanów to Mid-Nor jest tak samo dobry, a nawet dużoo lepszy biorą cpod uwagę dostepnę cuda.
--- Koniec cytatu ---
cos w stylu, moja racja jest mojsza niz twojsza :P
generalnie zacznij grac tym co sie najbardziej Tobie podoba, niepatrz raczej na statsy i zdolnosci, ta gra jest o wiele bardziej zbalansowana niz taki np: WHFB czy WH40K,brrr...
mnie urzekly gryfy i kukielki, jednakze nie chcac popelniac bledow z battle'a, postanowilem zbierac tylko jedna armie naraz, kukielki beda musialy nieco poczekac :roll:
ps---
nie przejmuj sie ogolna niechecia do alchemikow, to tylko plotki i niestworzone historie,
i tak wszyscy sa rowni wobec fireballa :evil:
pss---
wszyscy oprocz ukochanej przez wszystkich Miry :torch:
cheers,
urien
Gotrek:
A mozecie w skrocie opisac Mid-nor (ten dlugi temat dopiero czytam :) )?
BeRsErK:
Duża różnorodność jednostek, znakomita magia kapłańska, zdolność armijna Opętanie sprawia, że nawet ciężko ranni nadal są groźni.
Można zrobić armię zarówno defensywną jak i szybki offens.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej