trawa

Autor Wątek: [RAG] Pytania o zasady  (Przeczytany 13992 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BeRsErK

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #45 dnia: Październik 04, 2004, 03:21:15 pm »
I właśnie o takiej odpowiedzi myslałem  :twisted:

Piter i co Ty teraz z tymi fuziami poczniesz :P

Offline Piter

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #46 dnia: Październik 04, 2004, 05:34:56 pm »
A co Ci to da skoro nie mozesz wywalac skautow w mojej strefie rozstawienia he ?
img]http://img79.imageshack.us/img79/4121/w1uo0.jpg[/img]

Offline BeRsErK

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #47 dnia: Październik 04, 2004, 05:38:42 pm »
Cytat: "Piter"
A co Ci to da skoro nie mozesz wywalac skautow w mojej strefie rozstawienia he ?


Poczytaj poprzednią stronę ;)

Offline veyDer

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #48 dnia: Październik 04, 2004, 05:39:24 pm »
Poprawka: nie jest tak, że skauci muszą się wystawiać poza strefami rozstawienia, ale że poza strefami rozstawienia mogą się wystawiać tylko skauci...  :oops:
b]Dystybutor systemu Confrontation[/b]
(A co? Nie mogę mieć takiego podpisu? Jak każdy to każdy :P)

http://forum.mythos.pl - Oficjalne Polskie Forum Konfrontacji i Rag'Naroka.

Offline BeRsErK

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #49 dnia: Październik 04, 2004, 05:40:21 pm »
No - czyli moge Piterowskim Fuziom skopać tyłek w pierwszej turze tak ??

Offline Piter

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #50 dnia: Październik 04, 2004, 05:42:34 pm »
Nie mozesz, bo TWOI skauci nie moga sie wystawic w MOJEJ strefie
img]http://img79.imageshack.us/img79/4121/w1uo0.jpg[/img]

Offline BeRsErK

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #51 dnia: Październik 04, 2004, 05:45:34 pm »
Cytat: "veyDer"
Poprawka: nie jest tak, że skauci muszą się wystawiać poza strefami rozstawienia, ale że poza strefami rozstawienia mogą się wystawiać tylko skauci...  :oops:


No to co oznacza, że skaut może się rozstawiać poza strefą rozstawienia, hę ??

Offline Piter

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #52 dnia: Październik 04, 2004, 05:53:04 pm »
To, ze moze sie rozstawic w pasie pomiedzy dwoma rozstawiajacymi sie armiami.
Czyli - blizej, ale nie na plecach hie hie hie.

Twoja taktyka legla w gruzach

Poddaj sie !
img]http://img79.imageshack.us/img79/4121/w1uo0.jpg[/img]

Offline BeRsErK

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #53 dnia: Październik 04, 2004, 05:56:07 pm »
Cytat: "Piter"
To, ze moze sie rozstawic w pasie pomiedzy dwoma rozstawiajacymi sie armiami.
Czyli - blizej, ale nie na plecach hie hie hie.

Twoja taktyka legla w gruzach

Poddaj sie !



Poczekaj, czekaj - czyli zamiast w odbyt wjeżdzam Ci od przodu(jakkolwiek to by zabrzmiało :P )?? To mi nadal pasi :P
No Surrrrender  :twisted:

Offline Piter

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #54 dnia: Październik 04, 2004, 07:29:06 pm »
Kupa a nie pasi - od przodu drogi Macieju to wjezdzaja wszyscy (z ta roznica ze skauci szybciej) - a tam na Twoje jelopy czeka zgraja zapuszkowanych rebajlow.

Masz przesrane !!
img]http://img79.imageshack.us/img79/4121/w1uo0.jpg[/img]

Offline BeRsErK

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #55 dnia: Październik 04, 2004, 07:35:18 pm »
Ale jak tam mi wleziesz z 3 oddziałami to ja pif paf cztery templaty + drugie tyle dzięki cudom :P

Offline Piter

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #56 dnia: Październik 04, 2004, 07:39:48 pm »
Taaa, nie wyszlo Ci ze skautami to teraz bedziesz mnie templejtami straszyl ?? Na moja rozproszona formacje....
img]http://img79.imageshack.us/img79/4121/w1uo0.jpg[/img]

Offline BeRsErK

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #57 dnia: Październik 04, 2004, 07:43:39 pm »
Cytat: "Piter"
Taaa, nie wyszlo Ci ze skautami to teraz bedziesz mnie templejtami straszyl ?? Na moja rozproszona formacje....


Kurka koniec gdybania do niedzieli i nie mów mi potem, że nie ostrzegałem :P

Offline usagi

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #58 dnia: Październik 05, 2004, 09:26:55 am »
Jak działa dokładnie Feint? Raz czytałem, że za dobrowolne pozbycie się ataku, można zdjąć kość ataku przeciwnika, a w innym miejscu że i kość obrony i kość ataku. Która wesja jest prawidłowa?

Offline veyDer

[RAG] Pytania o zasady
« Odpowiedź #59 dnia: Październik 05, 2004, 09:58:08 am »
Tego jeszcze nie wiem, aczkolwiek ostatnia wersja, którą słyszałem mówiła, że i atak i obronę. Niemniej na 100% nie wiem.
b]Dystybutor systemu Confrontation[/b]
(A co? Nie mogę mieć takiego podpisu? Jak każdy to każdy :P)

http://forum.mythos.pl - Oficjalne Polskie Forum Konfrontacji i Rag'Naroka.