Gildia Horroru (www.horror.gildia.pl) > Forum Horroru

Najgorszy horror / książki waszego życia

<< < (3/22) > >>

Baldwin:

--- Cytat: "Xarrde" ---Dziwne omen IV istnieje :p
Ja znam do III
--- Koniec cytatu ---

Istnieje,istnieje.Ma podtytul "awakening" i jest do niczego.Najgroszy z całej serii.
Nakręcono go już kilkanascie lat temu jakoś

^v^:
Filmy:
1. Camp Slaughter
2. Dead And Rotting
3. Bleed
(Dwa ostatnie z wytworni Fullmoon, znanej miedzy innymi z Puppet Master'a, teraz produkujacej tanie, banalne, zenujace popluczyny)

Ksiazki:
1. John Coyne "Furia"
2. James V. Smith Jr. "Bestia Apokalipsy"

Freudstein:
1) "Piątek trzynastego w piekle" (1993)- tragedia, bezsens
2) "Macki" (1976)- nuda
3) "Nawiedzony hotel" (1994)- filmy obyczajowe są "mocniejsze", NUDA
4) "13 duchów"- gdzie jest sens kręcenia tego filmu.
5) "Wyspa żywych trupów" (1984)
6) "Grób" (1994)- beznadziejny film, do tego gra w nim aktor którego gry nie znoszę (Eric Roberts)
7) "DOM PRZY CMENTARZU" (1980)- ŻARTOWAŁEM- TO JEST MÓJ ULUBIONY FILM GROZY. (10/10)

Jimmy:
Z ksiazek to spora czesc dorobku Jamesa Herberta, Guya N. Smitha i niestety Grahama Mastertona - tytulow na szczescie nie pomne, wielu nawet nie doczytalem do konca, wole zapamietywac rzeczy pozytywnie godne uwagi  :)

Freudstein:
A co Ja dzisiaj widziałem ! :!: Chciałem wypożyczyć "Krąg" w wersji japońskiej, ale wszystkie kopie zabrały inne osoby, więc wziąłem to czego jeszcze nie widziałem.

Właśnie jestem po seansie. Takiego tragicznie beznadziejnego filmu nie  zrobiłby nikt (ale jednak  :roll: ). Jeszcze do tego wydałem 3,50 za wypożyczenie. NAZYWA SIĘ: "BRACTWO SZATANA" (1983). Aktorzy zachowują się jak kukły, akcji nie ma prawie wogóle. Najpierw nudziłem się niemiłosiernie. Po pół godzinie ogarnęły mnie mordercze chęci. Później tylko się śmiałem. Na koniec małe zaskoczenie (coś wreszcie się zaczęło dziać na jakimś poziomie, ale to o wiele za mało żeby mówić o 2 punktach na 10). Więc 1,5/10 ze względu na ostatnie 3 minuty.

OSTRZEGAM PRZED TYM FILMEM.  :evil:

FREUDSTEIN

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej