Gildia Gier Bitewnych (www.bitewniaki.gildia.pl) > Konfrontacja

Wielka Inkwizycja- możliwy termin na turniej konfrontacji

<< < (5/6) > >>

Piter:
Tylko ze.................
tadadam !!!
Inkwizycja o ktorej mowa jest pod koniec marca (o czym Fenris naturalnie nie wie ;P).
Wtedy to juz zasady chyba bedziemy znac co ?

Dabi:

--- Cytuj ---Tylko ze.................
tadadam !!!
Inkwizycja o ktorej mowa jest pod koniec marca (o czym Fenris naturalnie nie wie ;P).
Wtedy to juz zasady chyba bedziemy znac co ?
--- Koniec cytatu ---

Wiec się nie dziw ze sie zdziwil i napisał jak napisał skoro nie zamiesciłeś info o tym kiedy jest ten turniej :)

Piter:
Eeee no ten tego przeciez wystarczy przeczytac pierwszy post w tym temacie...
Ludzie przeczytajcie chociaz ten jeden post zanim cos napiszecie.

Fenris:
Piterku mój drogi nie unoś się panie moralizator. Własnie o tym mówie że demo zasady to można sobie testować w jakiś Paradoxach natomiast n turniej to poczekałbym aż się parę osób dorobi podręcznika. Tak więc spokojnie spokojnie strzymaj się jeszcze odrobinke a napewno się doczekasz turnieju R.

Co do styczniowej inkwizycji to  są duże szanse że się nie odbedzie ze względu na jakiś tam konwent w Gdańsku na którymbedzie master młotków wszelakich więc pewnie z obawy na małą frekwencje inkwy styzniowej moze nie być.

Piter:

--- Cytat: "Fenris" ---Piterku mój drogi nie unoś się panie moralizator. Własnie o tym mówie że demo zasady to można sobie testować w jakiś Paradoxach natomiast n turniej to poczekałbym aż się parę osób dorobi podręcznika. Tak więc spokojnie spokojnie strzymaj się jeszcze odrobinke a napewno się doczekasz turnieju R.
--- Koniec cytatu ---

:D
:D:D
Raz - ja sie nie unosze. Przeciez mnie znasz
Dwa - a ja powtarzam ze WI bedzie w koncu MARCA, kiedy to prawdopodobnie bedziemy juz znali podrecznik do Raga na wylot.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej