BSB - sword of might albo wyrmlance dla tego pana + duty
sword of might gorszy jest od morningstarra - jak w pierwszej turze nie przelamie to i tak bryndza jest , wiec wole +2 zamiast +1 ...duty juz mam na paladynku
Ostatniego paladynka pozbyłbym się, więcej regimentów, albo zamienił go w damselkę 2 lvl.
skonwertowanie rycerzyka na paladynka to nie problem, natomiast kupienie boxa rycerzykow to juz wiekszy

damselki 3 raczej nie chcemy

Ja 6tkom Errantów/Rilmów daje FCG to jest na tyle dobry oddział że potrafi łamać w szarży nawet klocki piechoty z fartem.
w mojej kombinacji zostaje jeden oddzial bez sztandaru i 3 bez muzyka - jako, ze jest tych oddzialow dosc duzo (6 lanc i pegazy) to zdaza sie kombinowane szarze gdzie ten sztandar czy muzycy to strata pkt
Pegazy w 4-5 FCG, wtedy są najlepsze.
moze i sa , ale nie ma tutaj komu dawac proxmity wiec zostaje 3 - nyo i 5 to kolejne pudlo pegazow do kupienia , wiec chwilowo niet

War banner dla questów lub grali.
w sumie moglbym , ale jakos nie chca sie pkt na to znalezc - niby mozna zamiast scrolla , ale to od przeciwnika zalezy tylko ... w chwili obecnej wolalbym 3 scrolle
Lorda proponuję puszczać samego jeśl nie ma armat jeśli są to gdzieś go skampić.
BSB do tych większych errantów/questów niech mają siłę przebicia.
heh , quesci/erranci z lordem maja wieksza sile przebicia niz z bsb :P
Magiczki do grali, questów/errantów.
nyo przeca sa w grallach i questach ,do errantow wolalbym nie , bo wtedy ich strata za bardzo boli