Nie potrafisz docenić głębokich animu. Jak chcesz akcje to oglądaj filmy akcji. To tak jakbyś za wadę przygodowki uważał to że za mało w nich FPS-a. 
ps
Dzielił ich dystans co sprawiło że zaczęli mieć wątpliwości a czas nie będzie stał w miejscu i życie płynie dalej, no ja wiem że ty mając z 12 lat już wyrywałeś laski ale nie każdy tak ma.

I oni nie mijali się wciąż... Jesteś pewien ze to TO anime oglądałeś? Bo ja mam wątpliwości.

Pamiętam że chłopak gdzieś jechał i nie mógł dojechać bo zapadało tory.
I nie chodzi tutaj o akcję, tylko o sposób przedstawienia wydarzeń. Ten akurat do mnie nie trafił - zamiast mnie poruszyć, tylko mnie zanudził.
Rozumiem Freyu, że po tym jak odmówiłem ci przeprosin teraz będziesz atakował w anfanowym stylu wszystkie moje posty które ci się nie spodobają?
Gdyby się w końcu umówili i zostali parą Byosoku 5cm straciło by sens.
Owszem, ale nie podobał mi się sposób w jaki było to pokazane. I ogólnie jakoś mało to dla mnie dramatyczne. Nie ta osoba, to inna. Mało to obiektów płci przeciwnej dookoła? Nie, pokazywanie uczuć w takiej konwencji definitywnie nie jest dla mnie. Już sto razy wolę szkolne komedyjki romantyczne.